Пятница, 10-Май-2024, 16:02
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Апрель » 10

5 квітня у рамках Днів Казандзакіса у грецькому культурному центрі «Меотида» відбувся культурно-просвітницький захід «Творчість Нікоса Казандзакіса очима студентів». Організатором виступила кафедра грецької філології та перекладу Маріупольського державного університету за підтримки Офісу координатора освіти при Генеральному консульстві Грецької Республіки в Маріуполі.

На відкритті культурного заходу присутніх привітали Генеральний консул Греції в Маріуполі Елені Георгопулу і голова Маріупольського товариства греків Надія Чапні. Відео-звернення з нагоди проведення Днів Казандзакіса надійшло від Андрія Савенка, вченого-неоеллініста, почесного члена Міжнародного товариства друзів Н. Казандзакіса, доцента кафедри загального мовознавства, класичної філології та неоелліністики КНУ імені Тараса Шевченка. Серед почесних гостей був голова координаційного комітету Міжнародного товариства друзів Н. Казандзакіса Георгіос Стасінакіс.

 

Програма заходу мала на меті познайомити аудиторію з творчістю грецького письменника. Студенти МДУ під керівництвом викладачів Ефі Макрі та Аргіріса Нікаса виступили з театралізованою виставою за моти ... Читать дальше »

Просмотров: 596 | Добавил: Admin | Дата: 10-Апр-2017 | Комментарии (0)

Представництво ЄС оголошує прийом відеоробіт для конкурсу у рамках щорічного проекту «ЄС: вибір молодого покоління України»

Знімайте відео до трьох хвилин на тему важливості енергосбереження та вигравайте призи. Ви можете обрати одну з двох категорій, враховуючи особистий досвід у створенні відеороликів: «Аматор» або «Професіонал»

Прийом робіт триватиме до 23 травня.

Найкращі роботи будуть відзначені спеціальними призами та дипломами від Представництва ЄС в Україні, а три відеоролики у кожній категорії, що отримають найбільше балів від журі конкурсу, будуть нагороджені цінними призами:

  • для аматорів – 2 квитки на музичний кінофестиваль Atlas Weekend;
  • для професіоналів – 2 абонементи на Одеський міжнародний кінофестиваль 2017.

Детальна інформація на сайті 

Просмотров: 431 | Добавил: Admin | Дата: 10-Апр-2017 | Комментарии (0)

Відкрито прийом заявок на навчання у Школі вищої освіти імені Г. Галілея при Падуанському університеті (Італія). До групи постійних студентів Школа приймає чотирьох високомотивованих іноземних студентів, які можуть взяти участь у 2-річній магістерській програмі. Подавати заявки запрошуються громадяни України віком до 26 років, які мають ступінь бакалавра і прагнуть здобути знання у галузі гуманітарних, природничих і соціальних наук.

Школа надає стипендію, яка передбачає відшкодування одного квитка в обидва кінці – з/до країни походження (економ-клас), до 1500,00 євро за кожен навчальний рік, покриття витрат на книги та інші документально підтверджені витрати освітнього характеру. Також Школа надає безкоштовне проживання та харчування у студентських гуртожитках і їдальнях університету. Школа залишає за собою право призначати субсидію до 5000,00 євро в якості внеску за особисті витрати на проживання.

Детальну інформацію щодо напрямів навчання, анкету і перелік документів можна знайти за посиланням.

Дедлайн подачі заявки – 22 травня 2017 року

Просмотров: 349 | Добавил: Admin | Дата: 10-Апр-2017 | Комментарии (0)

Уряд Словацької Республіки у межах офіційної допомоги в цілях розвитку (Official Development Assistance, ODA) надає стипендії громадянам України на навчання у 2017/2018 академічному році у вищих навчальних закладах Словаччини.

Заявки на отримання стипендії подаються в електронній формі. Для подання електронної заявки аплікант повинен зареєструвати на веб-порталі, де розміщена інструкція щодо заповнення та подання заявки та уся необхідна інформація. У разі потреби апліканти і користувачі порталу можуть отримати технічну підтримку за тел.: +421 907 551 404, e-mail: helpdesk@studyabroad.sk.

Звертаємо вашу увагу, що Міністерство освіти і науки України прийматиме заявки в електронному та паперовому форматі. До Міністерства слід надіслати паперові копії усього пакету документів, які кандидат подає на стипендію словацькій стороні в режимі он-лайн.


Поштова адреса:

Проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна,

Міністерство освіти і науки України,

Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції,

«Стипендії від Уряду Словацької Республіки в рамках ODA».

Документи просимо залишати у скриньці для кореспонденції.

Електронна адреса: ukrainemon@gmail.com (на ... Читать дальше »

Просмотров: 320 | Добавил: Admin | Дата: 10-Апр-2017 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz