Суббота, 11-Май-2024, 15:08
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Январь » 25
24 січня на базі Маріупольського державного університету пройшов круглий стіл «День Соборності та Свободи України: історичний досвід та сучасні виклики», присвячений 95-й річниці підписання Акту возз'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Його організаторами виступили Маріупольська міська рада та МДУ. 

Метою заходу став обмін досвідом і результатами наукових досліджень, формування активної громадянської позиції студентської молоді, розгляд сучасної ситуації в країні в контексті історичних подій початку XX століття. 

У засіданні взяли участь представники міської влади, а також науковці та студенти вузу. У центрі уваги були питання, що стосуються правових аспектів та історичного значення Акту возз'єднання УНР і ЗУНР, підписаного 22 січня 1919 року. 

На відкритті круглого столу з вітальним словом до присутніх звернулися Маріупольський міський голова Юрій Хотлубей і ректор МДУ, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, доктор політичних наук, професор, Почесний консул Республіки Кіпр в Маріуполі Костянтин Балабанов.

Усі доповіді супроводжувалися жвавою дискусією, в ході якої кожен з присутніх зміг висловити свою думку з приводу актуальних питань української історії та сучасності.
Просмотров: 400 | Добавил: Admin | Дата: 25-Янв-2014 | Комментарии (0)

24 січня, напередодні Тетяниного дня, студенти Маріупольського державного університету отримали приємний і незвичайний подарунок. У цей день у вузі відбулося урочисте відкриття студентської їдальні. Цей масштабний і перспективний соціальний проект реалізований МДУ спільно з проектно-будівельною компанією «Азовінтекс» за підтримки Маріупольської міської ради. Його основна мета – поліпшення умов побуту студентів і викладачів, створення комфортних умов навчання і роботи в університеті. 

В урочистій церемонії відкриття їдальнею взяли участь Маріупольський міський голова Юрій Хотлубей, генеральний директор ТОВ «ПСП«Азовінтекс» Олександр Тарута, ректор Маріупольського державного університету, професор, Почесний консул Республіки Кіпр в Маріуполі Костянтин Балабанов. Також на святі були присутні студенти та викладачі університету та безпосередні творці затишку і комфорту в приміщенні студентської їдальні –співробітники компанії «Азовінтекс». Якість їх роботи відзначив як мер міста, так і ректор МДУ. 

Голова студентської ради вишу Вікторія Кравченко та голова об'єднаного профкому викладачів, співробітників і студентів МДУ Ірина Вітмаєр подякували адміністрації та авторам проекту за такий подарунок. 

Відкриттю студентській їдальні передували масштабні ремонтні роботи, які проводилися як в самому приміщенні, т ... Читать дальше »
Просмотров: 579 | Добавил: Admin | Дата: 25-Янв-2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Январь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz