Воскресенье, 12-Май-2024, 03:46
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Январь » 25 » До Тетяниного Дня в МДУ відкрили нову їдальню
10:21
До Тетяниного Дня в МДУ відкрили нову їдальню
24 січня, напередодні Тетяниного дня, студенти Маріупольського державного університету отримали приємний і незвичайний подарунок. У цей день у вузі відбулося урочисте відкриття студентської їдальні. Цей масштабний і перспективний соціальний проект реалізований МДУ спільно з проектно-будівельною компанією «Азовінтекс» за підтримки Маріупольської міської ради. Його основна мета – поліпшення умов побуту студентів і викладачів, створення комфортних умов навчання і роботи в університеті. 

В урочистій церемонії відкриття їдальнею взяли участь Маріупольський міський голова Юрій Хотлубей, генеральний директор ТОВ «ПСП«Азовінтекс» Олександр Тарута, ректор Маріупольського державного університету, професор, Почесний консул Республіки Кіпр в Маріуполі Костянтин Балабанов. Також на святі були присутні студенти та викладачі університету та безпосередні творці затишку і комфорту в приміщенні студентської їдальні –співробітники компанії «Азовінтекс». Якість їх роботи відзначив як мер міста, так і ректор МДУ. 

Голова студентської ради вишу Вікторія Кравченко та голова об'єднаного профкому викладачів, співробітників і студентів МДУ Ірина Вітмаєр подякували адміністрації та авторам проекту за такий подарунок. 

Відкриттю студентській їдальні передували масштабні ремонтні роботи, які проводилися як в самому приміщенні, так і в сусідньому холі. Крім того, компанією «Азовінтекс» було закуплено сучасне харчове та торгівельне обладнання, у тому числі нові лінії роздачі, пропускна спроможність яких – понад 100 осіб за годину. При проведенні робіт враховувався кращий вітчизняний і зарубіжний досвід. 

Керівництво університету зазначило, що змінився не тільки зовнішній вигляд студентського кафе. Наявний ряд якісних змін, які оцінять як викладачі, так і студенти. У першу чергу, це: 
– Поліпшення якості обслуговування; 
– Розширення асортименту продукції; 
– Грамотна цінова політика, що враховує інтереси студентів пільгових категорій; 
– Створення комфортних умов для відпочинку і проведення святкових заходів. 

Таким чином, МДУ демонструє не тільки турботу про викладачів, співробітників та студентів, а й показує приклад ефективного і взаємовигідного співробітництва з великими підприємствами міста, за підтримки яких можна і потрібно здійснювати подібні соціальні проекти. 

Напередодні Тетяниного дня, для студентів було організовано святкове чаювання, в процесі якого вони змогли гідно оцінити всі переваги нової їдальні.



Просмотров: 580 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Январь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz