Понедельник, 13-Май-2024, 22:02
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2013 » Ноябрь » 27 » Зустріч ректора МДУ Костянтина Балабанова та директора з міжнародних зв'язків і відносин з інвесторами компанії «СКМ» Джока Мендози-Вілсона
09:31
Зустріч ректора МДУ Костянтина Балабанова та директора з міжнародних зв'язків і відносин з інвесторами компанії «СКМ» Джока Мендози-Вілсона
25 листопада 2013 у МДУ відбулася зустріч ректора МДУ Костянтина Балабанова та Почесного професора МДУ, директора з міжнародних зв'язків і відносин з інвесторами компанії «СКМ» Джока Мендози-Вілсона.

Маріупольський держуніверситет і компанію «Систем Кепітал Менеджмент» пов'язують багаторічні партнерські відносини. Група «СКМ» працює над розвитком корпоративної соціальної відповідальності та реалізує ряд проектів, націлених на підвищення якості вищої освіти та рівня його відповідності потребам сучасної економіки (соціальна програма «Сучасна освіта»). В одному з таких проектів, поряд з провідними столичними вузами, задіяний і Маріупольський державний університет.

Цього разу на зустрічі обговорювалися подальші перспективи співпраці МДУ і СКМ, у тому числі з питань екологічних досліджень. До цієї ініціативи приєднаються Британська Рада, а також провідні вузи Об'єднаного Королівства.

Обговорювалася також можливість проведення другого за рахунком майстер-класу для студентів МДУ, який запланований на березень 2014 року. Нагадаємо, що в листопаді 2010 року студенти МДУ вже отримали унікальну можливість взяти участь у майстер-класі «Публічні виступи», який проводив Джок Мендоза-Вілсон в рамках освітнього проекту FormulaS. Тоді майстер-клас талановитого дипломата, досвідченого фахівця з міжнародних відносин зібрав понад 450 учасників.

***

За організаційної та фінансової підтримки «СКМ» у МДУ пройшли дві широкомасштабні міжнародні науково-практичні конференції: у 2006 році - « Відкритий діалог: влада, промисловість і громадянське суспільство. Сталий розвиток довкілля в Україні», а в травні 2011 - «Наука і освіта в сучасному університеті в контексті міжнародного співробітництва».

Джок Мендоза - Вілсон має багатий досвід у сфері розробки і здійснення комунікаційних стратегій для провідних міжнародних корпорацій , а також реалізації комунікаційних програм для встановлення контактів з державними структурами та громадськими організаціями.

У 2005 році Джок Мендоза-Вілсон був запрошений на роботу в СКМ як Директор з корпоративних комунікацій, а в грудні 2006 року перейшов на посаду Директора з міжнародних зв'язків і відносин з інвесторами.

У 2011 році одноголосним рішенням вченої ради МДУ за вагомий особистий внесок у розвиток міжнародних зв'язків Маріупольського державного університету та за всебічну підтримку діяльності університету Джоку Мендозі-Вілсону було присвоєно звання Почесного професора МДУ.


Просмотров: 415 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz