Понедельник, 13-Май-2024, 01:13
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2013 » Ноябрь » 19
Любі студенти!
Від імені адміністрації, викладачів та співробітників
щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента!

Студентські роки – це час остаточного формування особистості. У цей період людина переходить уявний місток між безтурботним дитинством і дорослим життям, вчиться відповідальності, набирається мудрості, набуває безцінного життєвого досвіду.

Ми сподіваємося, що університет стане плацдармом для реалізації вашого невичерпного потенціалу, і завдяки здобутим знанням кожен з вас обов’язково отримає визнання та повагу у суспільстві.

Працюючи з вами та заради вас ми пам’ятаємо, що майбутнє України залежить від того, якими ви будете, наскільки професійно підготовленими ви вийдете зі стін університету.

Ви всі талановиті, багатогранні, допитливі, прагнете досконалості, вмієте мислити і творити. Тож бажаю вам успіхів у всіх ваших починаннях, невичерпної енергії, кохання та щастя! Нехай ваші серця палають новими ідеями і всі ваші мрії збуваються!

З повагою,
рект ... Читать дальше »
Просмотров: 820 | Добавил: Admin | Дата: 19-Ноя-2013 | Комментарии (0)

4 листопада 2013 стартувала реєстрація для участі в студентському Чемпіонаті комп'ютерних талантів «Золотий Байт». Змагання орієнтоване на молодих, талановитих студентів і випускників, які прагнуть реалізувати себе у сфері IT-технологій, дизайну та комунікацій. 

Чемпіонат проводиться за підтримки Прем'єр-міністра України Миколи Азарова , Кабінету міністрів України, Міністерства освіти і науки, Державного агентства України з питань науки, інновацій та інформатизації, у партнерстві з лідерами IT-галузі: корпорацій Microsoft, Autodesk, Intel, InterSystems, Imperiousgroup, бізнес-інкубатора HappyFarm, Sterling Studio та іншими.

«Золотий Байт» є некомерційним проектом, участь безкоштовно для всіх. Учасниками Міжнародного чемпіонату комп'ютерних талантів можуть бути учні шкіл, студенти ВНЗ та випускники 2012-2013 років. Змагання передбачає як особисту , так і командну участь (залежно від номінації).

Чемпіонат проходить в три етапи:

I етап - заочний (on-line) - з 4 листопада по 25 грудня 2013р. ;
II етап - регіональний фінал - з 15 січня по 15 лютого 2014р. ;
III етап - міжнародний фінал (м. Київ ) - 22 - 23 березень 2014р.


Цього року Чемпіонат виходить на міжнародний рівень, а призовий фонд складе 500 тисяч гривень.

«Золотий Байт» - найбільший в Украї ... Читать дальше »
Просмотров: 436 | Добавил: Admin | Дата: 19-Ноя-2013 | Комментарии (0)

14 листопада, напередодні Міжнародного дня студента в ПК «Іскра » відбувся фестиваль «Маріуполь студентський». Фойє та зал палацу заповнилися сотнями маріупольських студентів, що прийшли на своє щорічний свято. Для святкування була вибрана форма фестивалю, щоб навчальні заклади могли показати виступи своїх кращих творчих колективів.

На початку свята на сцену піднялися почесні гості свята - міський голова Юрій Хотлубей і ректор Маріупольського державного університету Костянтин Балабанов. Звертаючись до присутніх, Юрій Хотлубей привітав актив маріупольського студентства і запропонував поспілкуватися на теми, які сьогодні хвилюють всіх жителів, включаючи молодь.

Ректор МДУ Костянтин Балабанов назвав молодь барометром суспільства і зізнався , що вважає маріупольських студентів найкращими. За його словами , в нашому місті створюються всі умови для розвитку молоді. Він побажав присутнім творчої енергії, високих цілей і великих успіхів.

Після закінчення виступів Юрій Хотлубей і Костянтин Балабанов вручили двадцяти кращим маріупольським студентам подяки та подарунки.
Серед студентів МДУ були відзначені:

Крутій Гордана «Міжнародні відносини»
Топалова Валерія «Правозн ... Читать дальше »
Просмотров: 494 | Добавил: Admin | Дата: 19-Ноя-2013 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz