Понедельник, 13-Май-2024, 04:45
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2013 » Ноябрь » 27 » Творчий звіт благодійного проекту студентського ради МДУ «З теплом у серці»
09:33
Творчий звіт благодійного проекту студентського ради МДУ «З теплом у серці»
26 листопада в актовому залі Маріупольського державного університету відбувся творчий звіт благодійного проекту «З теплом у серці». Проект реалізується з 2006 року з ініціативи студентської ради економіко-правового факультету. 5 років він діє на загальноуніверситетському рівні. Основні цілі благодійного проекту - привернення уваги до проблем соціально незахищених категорій населення, формування у студентів активної громадянської позиції , створення необхідних умов для творчої самореалізації учнівської молоді. У рамках проекту студенти проводять різні благодійні акції, спрямовані на підтримку малозабезпечених сімей, ветеранів, дітей, які потребують коштовного лікування.

Серед найбільш значущих заходів: 

• благодійний марафон « Планета дитячих сердець»,
• танцювальний конкурс «Стартінейджер»,
• стилізовані вечірки ( «Вечірка в стилі СРСР» , «Нью -Йорк. Золоті 20і») ,
• благодійні бали до Нового року, до Дня Святого Валентина,
• творчі вечори в Будинку ветеранів до Дня Перемоги, Дня літньої людини,
• благодійні акції «Ялинка бажань», «Новорічна казка» , «Фруктовий сюрприз від Діда Мороза» , «Подаруй дитині книгу», «Аукціон побачень». 

Крім того, студенти-волонтери МДУ надають допомогу школярам що мають проблеми зору, озвучуючи і записуючи на диски підручники для учнів 6-х-9-х класів, а також реалізують авторські проекти «Смачні хвилинки», «Майстер -Шеф», « Let's speak English», «Уроки правових знань».

За п'ять років реалізації проекту «З теплом у серці», діяльність студентів-волонтерів МДУ була відзначена такими нагородами:

2008 рік - диплом переможця Міського конкурсу «Майбутнє Маріуполя - 2008» в номінації « Краща молодіжна ініціатива» ;
2009 рік - диплом переможця Регіонального конкурсу Донецької торгово -промислової палати «Золотий Меркурій - 2009» в номінації «За благодійну діяльність»;
2011 рік - Подяка міського голови Ю.Ю. Хотлубея «за активну громадську позицію, організацію благодійної діяльності з надання допомоги дітям соціально незахищених категорій, організацію їх дозвілля , ініціювання проектів і програм соціальної спрямованості» ; 2013 рік - диплом лауреата Загальноміського конкурсу «Маріупольська вежа» в номінації «За високі досягнення у сфері соціального захисту маріупольців».

З теплими словами до присутніх у залі звернувся ректор МДУ, професор, Почесний консул Республіки Кіпр в Маріуполі Костянтин Балабанов.

Звітний концерт проекту «З теплом у серці» став значущою подією в історії університету, бо в числі почесних гостей на ньому була присутня дружина Президента України Людмила Олександрівна Янукович. Людмила Олександрівна відвідала МДУ вперше. В університеті студенти тепло вітали почесну гостю хлібом-сіллю і танцем «Привітання» у виконанні ансамблю народного танцю «Промінь» МДУ. Після цього була організована оглядова екскурсія університетом. Відомо, що Людмила Янукович протягом багатьох років активно займається благодійною діяльністю. Яскравим моментом концертної програми стало вшанування активістів проекту «З теплом у серці». У церемонії взяли участь дружина Президента України Людмила Янукович, Маріупольський міський голова Юрій Хотлубей і ректор МДУ Костянтин Балабанов.

На завершення церемонії студенти і Перша леді України обмінялися пам'ятними подарунками. Людмила Олександрівна подарувала студентській раді і активістам проекту «З теплом у серці» комп'ютер, а студенти у відповідь з вдячністю вручили гостю символічний сувенір у формі серця в пам'ять про проект. Присутність у залі почесної гості додало атмосфері творчого вечора особливу урочистість і душевність . Концертна програма творчого звіту включала виступи кращих вокалістів і танцювальних колективів університету, а також запрошених гостей - народного ансамблю пісні Міського центру художньо - естетичної творчості учнівської молоді «Кантилена» (художній керівник - Любов Ушкало). Також студенти підготували відеоролики, в яких розповіли про історію створення та основні напрями роботи в рамках благодійного проекту. Після візиту у МДУ Людмила Янукович відвідала Третій Всеукраїнський фестиваль- конкурс юних виконавців (з оркестром ) «Музичний листопад», який проходить щорічно під патронатом Першої леді України.












Просмотров: 614 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz