Вторник, 14-Май-2024, 15:02
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Май » 15

1-10 травня у Малайзії проходив чемпіонат світу з тайського боксу Муей Тай, на якому змагалися спортсмени з більш як 100 країн. У складі національної збірної України був студент 2 курсу спеціальності "Мова та література (новогрецька)" МДУ, майстер спорту України з тайського боксу Ярослав Ремига, якого тренує асистент кафедри фізичного виховання, спорту та здоров'я людини Вадим Дубровський.

За підсумками трьох проведених боїв зі спортсменами з Нової Зеландії, Белорусі та Канади Ярослав посів перше місце, продемонструвавши високий рівень спортивної підготовки, справжню бійцівську витримку та цілеспрямованість. До України боєць повернувся з титулом чемпіона світу з тайського боксу.

... Читать дальше »

Просмотров: 539 | Добавил: Admin | Дата: 15-Май-2014 | Комментарии (0)

Українська Группа Професіоналів у Лондоні запрошує до участі у Літній программі розвитку для українських студентів, яка передбачає тижневе стажування у столиці Великобрітанії у серпні 2014 року для студентів третіх та четвертих курсів.

Мета проекту - ознайомлення студентів із фаховим середовищем, етикою роботи і культурою ведення бізнесу в установах Великобританії та Європейського Союзу. Учасники матимуть змогу завітати до провідних компаній світу, розташованих у Лондоні, здобути практичні знання і навики у різних професійних сферах, отримати уявлення про реалії життя в одній з найбільших культурних та бізнесових столиць світу. Організатори передбачають, що по поверненні додому учасники 
поділяться отриманим досвідом зі студентською спільнотою та використають отримані знання для реалізації суспільно-орієнтованих ініціатив.

Відбір студентів відбуватиметься на основі подання письмової заяви< ... Читать дальше »

Просмотров: 426 | Добавил: Admin | Дата: 15-Май-2014 | Комментарии (0)

8 травня, напередодні святкування Дня Перемоги, у Маріупольському державному університеті вшанували ветеранів Великої Вітчизняної війни, що працюють або працювали раніше в МДУ. У своєму вітальному слові ректор університету, Почесний консул Республіки Кіпр у Маріуполі, професор Костянтин Балабанов подякував кожному ветеранові за віддану службу своєму народові та чесну працю на благо Маріупольського державного університету, а також привітав їх зі світлим святом – Днем Перемоги. Зі словами подяки до ветеранів звернулась і голова об’єднаної профспілки співробітників та студентів МДУ Ірина Вітмаєр, яка відзначила всю важливість цієї пам’ятної дати.

9 травня стало символом героїчного подвигу, величчя, нескореної сили духу та незламної стійкості нашого народу, проявлених у Великій Вітчизняній війні. Роки йдуть, але пам'ять про подвиги наших героїв, що заплатили за Перемогу такою великою ціною, ніколи не померкне. Для молодого покоління ці сторінки історії є яскравим ... Читать дальше »

Просмотров: 378 | Добавил: Admin | Дата: 15-Май-2014 | Комментарии (0)

Польська фундація комунікації (Варшава, Польща) та Агенція Європейських Інновацій (Львів, Україна) запрошують студентів та випускників українських ВНЗ взяти участь у конкурсі «Рушай в нескінченні можливості у твоєму майбутнього бізнесі по віртуальній автомагістралі!», що співфінансується та виконується в рамках програми «Допомога Польщі для розвитку 2014».

Цілі конкурсу:

• підвищення знань та навичок про нові технології серед українських студентів – потенційних підприємців;

&b ... Читать дальше »

Просмотров: 407 | Добавил: Admin | Дата: 15-Май-2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz