Пятница, 10-Май-2024, 16:36
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Октябрь » 6 » Вітаємо ректора МДУ, професора Костянтина Балабанова з Ювілеєм!
08:15
Вітаємо ректора МДУ, професора Костянтина Балабанова з Ювілеєм!

Колектив Маріупольського державного університету сердечно вітає ректора МДУ, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України, доктора політичних наук, професора, Почесного консула Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтина Балабанова з Ювілеєм – 65-річчям!

Нам, викладачам і співробітникам МДУ, невимовно пощастило. Ми працюємо під проводом людини, яка здобула заслужену славу талановитого науковця, вчителя, керівника, дипломата. Авторитет нашого ректора у колективі є високим, непохитним, а найголовніше – заслуженим, і спирається він на його бажання та вміння розуміти людей. Уважність і підтримка Костянтина Васильовича як у робочих, так і в особистих питаннях є безцінним внеском у їх вирішення. Поряд з таким керівником ти можеш бути певним, що не залишишся на самоті зі своїми проблемами – сильне плече і добре серце завжди поряд у скрутну хвилину.

Шановний Костянтине Васильовичу, ми безмежно вдячні за Ваш щоденний самовідданий труд, за відкрите серце і повсякчасну турботу про майбутнє університету і кожного з нас. Сподіваємося, що наш спільний шлях буде довгим, успішним та щасливим. Нехай Ваш запас творчої енергії, душевних сил, терпіння й оптимізму буде насправді невичерпним, як і людська вдячність за все добро, яке Ви робите.

Ректорат і весь наш численний колектив викладачів, співробітників і студентів щиро вітають Вас із Ювілеєм і понад усе бажають міцного здоров’я! Бережіть себе, і нехай Ваша прекрасна дружна родина живе у мирі та злагоді!

 

На адресу Костянтина Балабанова надійшли численні поздоровлення від авторитетних державних, наукових, громадських діячів, добрих друзів і партнерів університету, у тому числі зарубіжних. Ювіляра привітали:

Президент України Петро Порошенко

Президент Грецької Республіки Каролос Папуляс (переклад)

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт

Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень

Віце-прем'єр-міністр, Міністр закордонних справ Грецької Республіки Евангелос Венізелос

Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута

Ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, президент Спілки ректорів ВНЗ України, Герой України Леонід Губерський

Ректор Донбаської державної машинобудівної академії, голова Ради ректорів ВНЗ Донецької області Євген Горохов

Маріупольський міський голова Юрій Хотлубей

 

Також були надіслані привітання від імені дипломатичних представників найвищого рівня, як українських, так і зарубіжних, зокрема Надзвичайних і Повноважних Послів України Бориса Гуменюка (Кіпр) і Володимира Шкурова (Греція), послів іноземних держав в Україні:Вассіліса Пападопулоса (Греція), Фабріціо Романо (Італія), Васоса Чамберлена (Кіпр), а також від народних депутатів України, керівників провідних українських і зарубіжних університетів, крупних підприємств, міжнародних громадських організацій і фондів, у тому числі генерального секретаря Спілки "Данте Аліг'єрі" Алессандро Мазі, директора Фонду "Анастасіос Г. Левендіс" Хараламбоса Бакірдзиса, постійного члена правління Фонду "Анастасіос Г. Левендіс" Васоса Карайоргіса.

 

Щиро вдячні всім за теплі поздоровлення з нагоди Ювілею

ректора МДУ Костянтина Балабанова!

Просмотров: 554 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz