Пятница, 10-Май-2024, 08:32
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Февраль » 13 » Випуск магістрів у Маріупольському державному університеті
14:40
Випуск магістрів у Маріупольському державному університеті

10 лютого у Маріупольському державному університеті відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрам 2017 року. У цей день в актовій залі університету зібралися рідні та близькі випускників, їх наставники-педагоги, а також почесні гості МДУ.
У 2017 році дипломи магістрів отримали 180 випускників. З теплими словами напуття до молодого покоління звернувся ректор університету, професор, Почесний Генеральний консул Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтин Балабанов. Він нагадав, що нинішні випускники навчалися в університеті в непростий час, коли країна переживала складний період у своїй історії, однак, незважаючи на це, колектив викладачів і співробітників вузу доклав максимум зусиль, щоб вони змогли отримати якісну освіту і реалізувати себе в різних сферах діяльності. Багато в чому завдяки активній громадянській позиції, ініціативності та небайдужості студентської молоді МДУ визнаний символом патріотизму і стійкості українського духу. На завершення ректор побажав випускникам міцного здоров'я, щастя, любові, натхнення і великих успіхів на новому етапі свого життя.
Привітати магістрів Маріупольського держуніверситету прийшли й почесні гості: перший заступник міського голови Маріуполя Олександр Голтвенко, начальник департамента освіти Маріупольської міськради Світлана Добровольська, генеральний директор ТРК «Маріупольське телебачення», депутат міської ради Ірина Дудіна, координатор з питань грецького освіти при Генеральному консульстві Греції в Маріуполі Хриса Тамісоглу.


Цього року дипломи з відзнакою отримали 32 випускника, що показали високі результати в навчанні, науці, громадській та творчій діяльності.
Серед них випускниця спеціальності «Переклад (новогрецька)», перекладач відділу міжнародних зв'язків МГУ Наталія Стукало, випускниця спеціальності «Правознавство», володарка іменної стипендії Президента України Анастасія Каламітра, випускниця спеціальності «Міжнародна економіка», фахівець відділу з планово-аналітичної роботи ПАТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКОБЛЕНЕРГО» Ярослава Хоцька, випускниця спеціальності «Мова та література (англійська)» Марина Єфімова та інші.


Багато з нинішніх магістрів МГУ вже успішно застосовують отримані знання, працюючи на великих підприємствах, в правоохоронних органах, навчальних закладах, засобах масової інформації Маріуполя та інших міст України, а також за кордоном.
У слові-відповіді випускники подякували керівництву, педагогічному колективу університету і батькам за терпіння, турботу, величезний внесок в їх професійне та особистісне становлення.

Щиро вітаємо магістрів 2017 року і бажаємо їм стрімкого професійного зростання та великих творчих перемог!

Просмотров: 391 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz