Суббота, 11-Май-2024, 22:51
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2013 » Октябрь » 23 » Відбулася зустріч ректора МДУ зі студентським активом університету
08:02
Відбулася зустріч ректора МДУ зі студентським активом університету
Доброю традицією початку кожного навчального року стає зустріч ректора МДУ, професора Костянтина Балабанова зі студентським активом, тими людьми, які формують кістяк і є провідниками університетської політики . Всього в актовому залі 22 жовтня зібралося близько 600 осіб, студентів, викладачів та представників адміністрації університету, щоб обговорити питання, плани на 2013-2014 навчальний рік та поточні проблеми кожного факультету, спеціальності, структурного підрозділу. 

Ректор почав бесіду з досягнень кожного факультету і назвав прізвища тих студентів , які гідно представляють свій факультет не тільки в стінах університету, а й на міському , обласному та національному рівні. Серед кращих представників студентського активу університету ректор зазначив Кравченко Вікторію - голову студентської ради університету, Городовенко Артура - голову студентського наукового товариства МДУ, заступника голови з науково - навчальної роботи, представника студентського парламенту при Донецькій обласній раді від МДУ, заступника керівника юридичної клініки «ЮрАзовье», Левіну Юлію - керівника благодійного проекту «З теплом у серці», Харамурзу Дарину - головного редактора студентської газети «UNIVERCAM», Кравченко Максима - керівника прес-центру студради університету та іміджевої групи МДУ, Топалову Валерію - заступника голови з соціально-гуманітарної роботи, Дегтярьову Анастасію - голову студради факультету грецької філології, Крестьянкіну Єлизавету - голову студради економіко-правового факультету .

Глава університету звернув увагу присутніх на позитивну тенденцію щодо заохочення студентів, виділення премій та додаткових стипендій , а також зазначив , що університет продовжує виділяти фінансування на допомогу дітям , які залишилися без опіки батьків , незважаючи на загальні складності в даній сфері. 

Розповів ректор і про інші переваги навчання в Маріупольському державному університеті: про нові можливості, договори і міжнародне співробітництво, про стажування за кордоном, про правильно збудовані моделі відносин «викладач - студент», про комфортні умови проживання в гуртожитку університету тощо.

Ректор підкреслив, що адміністрація університету робить все можливе для того, щоб стипендію і заробітна плата співробітників, викладачів виплачувалися згідно термінів, встановлених законодавством. Були й актуальні питання, які студенти мали можливість поставити ректору на зустрічі.

Серед багатьох прозвучали питання про плановані спеціальності, про мови, які студенти МДУ зможуть вивчати в майбутньому, і питання про гуртожиток (зокрема, студентів цікавило питання про додаткові місця і можливості заселення ).

На зустрічі виступили також Вікторія Кравченко, голова студентської ради, із звітом про виконану роботу і позитивні тенденції розвитку студентського руху та самоврядування , а також голова об'єднаного профкому МДУ - Ірина Вітмаєр .
Просмотров: 496 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz