Пятница, 10-Май-2024, 15:34
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Февраль » 13 » У МДУ пройшов День відкритих дверей
14:20
У МДУ пройшов День відкритих дверей

21 січня в Маріупольському державному університеті пройшов День відкритих дверей, під час якого майбутні абітурієнти та їх батьки змогли ближче познайомитися з вузом, спеціальностями та Правилами прийому у 2017 році. 

Цього дня МДУ гостинно зустрів старшокласників маріупольських шкіл, їх батьків та вчителів. Загальні збори відкрила перший проректор Маріупольського державного університету, професор Олена Булатова, яка розповіла про головні напрямки діяльності вишу та його успішну інтеграцію до європейського освітнього простору. Також присутніх привітала начальник управління освіти Маріупольської міської ради Світлана Добровольська.

Збори продовжила відповідальний секретар приймальної комісії МДУ Юлія Демидова, яка звернула увагу на особливості вступної кампанії 2017 року. Про курси підготовки до ЗНО, які пропонує університет, абітурієнтів та їх батьків проінформувала директор Центру довузівської підготовки та роботи з іноземними студентами Діана Шебаніц. На завершення до майбутніх студентів звернувся голова студентської ради МДУ Юрій Давиденко.

У першу чергу присутні дізналися про переваги навчання у МДУ:

  • Маріупольський державний університет - це класичний вуз, який має вищий, IV, рівень акредитації.
  • Університет пропонує широкий спектр затребуваних професій, а саме 40 освітніх програм за 19 напрямами підготовки.
  • Студентам МДУ читають лекції відомі вітчизняні та зарубіжні вчені, дипломати, бізнесмени, журналісти, державні та громадські діячі.
  • Протягом багатьох років університет активно співпрацює із зарубіжними країнами, що дозволяє своєчасно оновлювати матеріально-технічну базу, проводити спільні наукові дослідження, брати участь у міжнародних освітніх, наукових та культурних програмах у Великій Британії, Італії, Німеччині, Греції, США, Португалії, Чехії, Польщі, на Кіпрі та в інших країнах.
  • У процесі підготовки фахівців велика увага приділяється викладанню іноземних мов (як у рамках навчальної програми, так і факультативно), володіння якими розширює можливості працевлаштування й отримання додаткових знань і навичок під час практики та зарубіжних стажувань.

По завершенні загальних зборів представники випускаючих кафедр запросили всіх бажаючих на презентації своїх освітніх програм. Також абітурієнтів та їх батьків консультували фахівці приймальної комісії вишу.

Основні особливості вступної кампанії 2017 року

  • Прийом заяв на денну та заочну форми навчання буде здійснюватися тільки в електронному вигляді (у минулому році - на заочну форму навчання документи подавалися у паперовому вигляді).
  • Однакові терміни подачі документів на денну та заочну форми навчання (минулого року терміни для заочної форми визначав виш).
  • У 2017 році приймаються сертифікати ЗНО 2016 і 2017 років (у минулому році - сертифікати поточного року).
  • Створення електронних кабінетів розпочнеться за два тижні до початку подачі документів - 29 червня - і триватиме до 25 липня (у 2016 році створення кабінетів відбувалося під час подачі заяв).
  • Максимальна кількість поданих абітурієнтом заяв скорочується до 9 на 4 спеціальності (у минулому році - 15 заяв на 5 спеціальностей).
Просмотров: 674 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz