Воскресенье, 12-Май-2024, 21:51
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Январь » 3 » У МДУ пройшла конференція трудового колективу
10:36
У МДУ пройшла конференція трудового колективу
У МДУ пройшла конференція трудового колективу

28 грудня в актовій залі Маріупольського державного університету пройшла конференція трудового колективу, у якій взяли участь 96 делегатів з числа викладачів, співробітників та студентів вишу. До складу президії були обрані ректор МДУ, професор, Почесний Генеральний консул Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтин Балабанов, проректор з міжнародних зв'язків, професор Микола Трофименко, начальник відділу аспірантури Інна Чередніченко та голова об'єднаного профкому університету Олександр Каріда.

Головним питанням порядку денного було заслухання звіту ректора про результати діяльності МДУ за 2016 рік. У своєму виступі Костянтин Балабанов розповів про досягнення колективу за основними напрямками роботи вишу і запропонував подальшу програму розвитку університету. Ректор підкреслив, що ювілейний 2016 рік був результативним, а труднощі, з якими зіткнувся колектив, лише згуртували та мобілізували його. Він подякував усім присутнім за сумлінний й успішний труд і побажав здоровья, родинного щастя і великих професійних успіхів у новому році.

В обговоренні звіту ректора взяли участь завідувач кафедри педагогіки та освіти, доцент Леніна Задорожна-Княгницька, декан історичного факультету, професор Вікторія Лисак, т. в. о. завідувача кафедри грецької філології та перекладу, доцент Юлія Жарікова, завідувач кафедри економіки та міжнародних економічних відносин, професор Юрій Чентуков, голова Студентської ради МДУ Юрій Давиденко, голова об'єднаного профкому Олександр Каріда та в. о. завідувача кафедри права та публічного адміністрування, професор Борис Свірський.

 

У процесі обговорення науково-педагогічні працівники акцентували увагу на важливості підтримки корпоративного духу у колективі, необхідності збереження контингенту студентів, реорганізації факультетів та пошуку шляхів здобуття фінансової автономії вишу. Юрій Давиденко розповів про досягнення студактиву та подякував адміністрації університету за всебічну підтримку розвитку студентського самоврядування. Питання соціального захисту співробітників та студентів МДУ висвітлив Олександр Каріда. По завершенні обговорення делегати конференції ухвалили рішення визнати роботу ректора МДУ задовільною.

Наступним питанням, внесеним до порядку денного, було обрання кандидатів до Вченої ради Маріупольського державного університету. Процедура відбувалася шляхом таємного голосування, за підсумками якого більшістю голосів до складу Вченої ради МДУ були обрані 25 осіб.

Читайте також: У МДУ пройшов новорічний концерт для дітей співробітників (фотозвіт)

 

Просмотров: 415 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz