Суббота, 11-Май-2024, 08:51
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2015 » Ноябрь » 27 » Потрійне студентське свято: у МДУ відзначили Міжнародний день студента, 10-річчя студради і завершення фестиваля "Дебют-2015"
15:28
Потрійне студентське свято: у МДУ відзначили Міжнародний день студента, 10-річчя студради і завершення фестиваля "Дебют-2015"

20 листопада в Маріупольському державному університеті выдбувся святковий концерт, який поєднав у собі три урочисті приводи: 10-річчя студради, Міжнародний день студента і завершення IV Фестивалю студентської творчості «Дебют - 2015».

Концертна програма за мотивами фантастичної саги «Зоряні війни» почалася з привітання лідерів студентського самоврядування університету. Зі сцени теплі слова поздоровлення прозвучали від першого проректора МДУ, професора Олени Булатової. Привітавши винуватців торжества з Міжнародним днем ​​студента, вона побажала їм успіхів та наполегливості у досягненні поставлених цілей, а також зазначила величезний внесок ініціативного студентства в розвиток університету і міста.

Активістів студентського самоврядування МДУ привітали їх попередники, які очолювали студентську раду, починаючи з моменту її створення у 2005 році. До хлопців і дівчат звернулися проректор з міжнародних зв'язків Маріупольського державного університету Микола Трофименко, який був ініціатором створення і першим головою студради МДУ, та Марія Сердюк, яка очолювала студентську раду вузу з 2010 по 2012 роки, а зараз працює перекладачем у складі спостережної місії ОБСЄ у Маріуполі. Відеозвернення з нагоди ювілейної дати надіслали також очільники студентської організації МДУ Андрій Фомічов та Вікторія Кравченко, які зараз успішно працюють за кордоном. Урочистості завершилися врученням подяк ректора членам студради, а також іменних стипендій 10 кращим студентам університету. 

Окрім першого Дня студента, значущою подією для першокурсників стало підбиття підсумків і нагородження переможців Фестивалю студентської творчості «Дебют - 2015». Нагадаємо, що на першому етапі фестивалю, у танцювальному шоу «MyDance», перемогу здобула збірна факультету грецької філології. Під час святкового концерту заслуженими нагородами відзначили переможця інтелектуальної гри «Брейн-ринг» - команду факультету грецької філології, а також призерів конкурсу талантів за жанрами.

У жанрі «Вокал» перше місце посіли талановиті вокалісти факультету іноземних мов: колектив «FLD-champions», дует Ольги Підопригори і Лусіне Аветисян, а в категорії «Соло» - Дар'я Бахал (факультет грецької філології). Серед читців і конферансьє кращою стала студентка економіко-правового факультету Любов Стрілець. Переможцями в жанрі «Хореографія» були визнані дебютанти факультету грецької філології: колектив «Три валізи», дует Олени Карасір і Катерини Бахотської. Виступ Катерини Бахотської також був удостоєний першого місця у категорії «Соло», гран-прі хореографічного конкурсу журі присудило Вікторії Черновій (факультет філології та масових комунікацій).

Крім того, організатори нагородили наставників студентських команд п'яти факультетів, які готували і підтримували першокурсників  на всіх етапах «Дебюту», і визначили переможців у номінації «Творча особистість факультету».

За підсумками фестивалю звання «Найбільш творчий факультет» та перехідний кубок фестивалю заслужено отримав ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ.

IV Фестиваль студентської творчості «Дебют - 2015» допоміг першокурсникам відчути себе повноправними членами дружної студентської родини МДУ, з легкістю адаптуватися до умов навчання в університеті, проявити себе багатогранної талановитою особистістю. У свою чергу для університету це традиція, яка дозволяє вже на етапі знайомства з першокурсниками допомогти їм розкрити свої творчі здібності і запалити нові зірки на небосхилі МДУ.

Вітаємо переможців та учасників фестивалю і щиро зичимо, щоб їх студентські роки були такими ж яскравими та успішними, як їх дебют на сцені МДУ!

 

Просмотров: 449 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz