Понедельник, 13-Май-2024, 21:14
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Январь » 3 » Новорічний концерт у Маріупольському державному університеті
10:38
Новорічний концерт у Маріупольському державному університеті
Новорічний концерт у Маріупольському державному університеті

29 грудня у Маріупольському державному університеті відбувся новорічний концерт за участі Маріупольського міського духового оркестру (головний дерегент – Василь Шарпа), організований Молодіжним центром і студентським активом вишу. У переддень свята перед колективом МДУ виступили солісти оркестру, лауреати міжнародних конкурсів Тетяна Сидорова та Олексій Понятовський.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернувся ректор МДУ, професор, Почесний Генеральний консул Республіки Кіпр у Маріуполі Костянтин Балабанов. Він зазначив, що 2016 рік ознаменувався високими досягненнями у всіх сферах діяльності університету і на завершення побажав колегам, студентам і гостям безмежного щастя, миру, душевного тепла та здійснення всіх планів і мрій.

Святковий концерт у МДУ відвідала Генеральний консул Грецької Республіки в Маріуполі Елені Георгопулу разом із родиною. У вітальному слові пані Георгопулу пригадала, як рік тому напередодні Нового року вона з чоловіком і дітьми вперше відвідала Маріупольський державний університет, а також побажала всьому колективу, щоб наступний рік був ще більш плідним та успішним за нинішній. 

Приємним моментом святкового заходу стала церемонія вручення нагород різного рівня викладачам і співробітникам з нагоди 25-річчя університету. Загалом цього року понад 60 працівників університету нагороджені грамотами та подяками Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Міністерства освіти і науки, Національної академії педагогічних наук України, Донецької облдержадміністрації, Маріупольської міської ради. Окремо подяками ректора нагородили співробітників і колективи структурних підрозділів університету. Крім того, відзнаки Торгово-промислової палати України отримали колективи кафедри економіки та міжнародних економічних відносин і кафедри менеджменту.

За доброю традицією на концерт до МДУ завітали Дід Мороз зі Снігуронькою. Головні герої новорічних свят запропонували присутнім обрати собі персональні прогнози на 2017 рік, а ті, хто погодився, натомість мали прочитати вірш. Експромтом вірші погодилися продекламувати не лише діти, а й дорослі. 

Читайте також: У МДУ пройшов новорічний концерт для дітей співробітників (фотозвіт)

Просмотров: 430 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Январь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz