Воскресенье, 12-Май-2024, 23:07
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2014 » Март » 7 » МДУ відвідав професор економіки Університету Ліверпуля Гарі Кук
10:27
МДУ відвідав професор економіки Університету Ліверпуля Гарі Кук
З 3 по 6 березня на запрошення кафедри англійської філології у Маріупольському державному університеті з візитом перебував професор економіки, декан факультету економіки, фінансів та бухгалтерського обліку Школи менеджменту університету Ліверпуля Гарі Кук.Відомий британський учений відвідав вуз вперше. 

У рамках візиту він провів лекції та науково-методичні семінари, а також зустрівся з ректором МДУ, професором, Почесним консулом Республіки Кіпр в Маріуполі Костянтином Балабановим. За підсумками переговорів була досягнута домовленість про підписання угоди з університетом Ліверпуля для зміцнення міжвузівських зв'язків та розвитку співробітництва з метою обміну досвідом. 

На семінарах Гарі Кука, які проходили на факультеті іноземних мов МДУ, були присутні викладачі кафедри англійської філології та студенти старших курсів спеціальності «Мова та література (англійська)». Метою проведення семінарів було обговорення міжнародного досвіду організації навчального процесу, ознайомлення з інноваційними методами навчання та отримання знань щодо їх реалізації. Також професор Кук провів майстер-клас з викладання місцевого діалекту Ліверпуля та відповів на запитання викладачів та студентів. 

4 березня Гарі Кук прочитав відкриту лекцію «Глобальна стратегія: економічний і інституційний підходи. Етика в міжнародному контексті» для студентів спеціальностей «Міжнародна економіка» і «Міжнародні відносини». Лекція проходила англійською мовою. По її завершенні професор зазначив, що маріупольські студенти мають широкий кругозір та достатньо вільно володіють англійською мовою, що свідчить про високий рівень викладання іноземних мов в університеті. На останок Гарі Кук висловив сподівання, що зустрінеться з маріупольськими студентами ще раз.


Просмотров: 531 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz