Пятница, 10-Май-2024, 14:29
Приветствую Вас Гость | RSS

ФАКУЛЬТЕТ ГРЕЦЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Март » 6 » Керівництво університету провело зустріч зі студентами, які проживають у гуртожитку МДУ
09:24
Керівництво університету провело зустріч зі студентами, які проживають у гуртожитку МДУ

2 березня у Маріупольському державному університеті відбулася зустріч адміністрації вишу зі студентами, які проживають у гуртожитку МДУ. На зустрічі були присутні ректор Маріупольського держуніверситету, професор Костянтин Балабанов, проректори, декани та заступники деканів, головний бухгалтер та голова профкому.

Розпочавши зустріч, ректор зауважив, що керівництво університету відкрито до діалогу з молоддю і робить усе можливе, щоб створити комфортні умови для навчання студентів з інших міст України та з іноземних держав. Костянтин Балабанов підкреслив, що, навіть не зважаючи на скрутне економічне становище, у гуртожитку і навчальних корпусах університету продовжуються ремонтні роботи. Значним досягненням на цьому шляху є домовленість із міським головою Маріуполя Вадимом Бойченком стосовно надання допомоги для ремонта гуртожитку МДУ. 
Після ректора до студентів звернувся проректор із соціальних та організаційних питань Сергій Гаєвець, який наголосив на необхідності дотримуватися правил поведінки у гуртожитку, стежити за чистотою у кімнатах і приміщеннях загального користування. Проректор звернув увагу присутніх на важливості цільового й економного використання комунальних ресурсів через їх високу вартість. У продовження теми питання вартості і механізму здійснення оплати проживання у гуртожитку порушила головний бухгалтер МДУ Анжеліка Дощік, а голова профкому МДУ Олександр Каріда закликав студентів, які мешкають у гуртожитку, бути дружною та ініціативною командою, допомагати один одному і з розумінням ставитися до проблем, з якими зіткається вищий навчальний заклад.
Під час зустрічі студенти змогли поставити питання, що їх хвилюють, безпосередньо керівництву вишу. На завершення ректор привітав усіх дівчат, присутніх у залі, з 8 Березня і запросив на святковий концерт, який відбудеться у понеділок, 6 березня, о 13:00 в актовій залі МДУ. 

Просмотров: 822 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz